KulturRummets store fastelavnsfest

Den 18. februar inviterer KulturRummet til et brag af en fastelavnsfest i Plantagehuset

Vælg billetter


 

KulturRummet slår Plantagehusets døre op til en farverig dag fyldt med fastelavnsaktiviteter. Og vi skal selvfølgelig også slå katten af tønden.


Program for dagen
Kl. 10:00 Festlige fastelavnsaktiviteter starter (10-14)
Kl. 12:00 Spil en fastelavnssang
Kl. 14:00 Vi slår katten af tønden med et brag

 
Aktiviteter
Lav din egen udklædning
Kom ned og bliv klædt ud så du er klar til at slå katten af tønden. Her kan du lave hatte, masker eller en kappe, så man slet ikke kan gætte, hvem du er.

Ansigtsmaling
Er du ikke meget for at lave din egen udklædning? Så kom ned og få masken malet på i stedet for. Vi sidder klar med pensler og ansigtssikker maling.

Fastelavnspynt
Vil du være med til at pynte tønden og salen? Vi har masser af pynt, vi mangler bare dine hænder og øje for detaljer for at kunne blive helt klar til at slå katten af tønden.
 
Fastelavn er mit navn
Ingen fastelavn uden musik og sang. Musikskolen sørger for, at vi klar til synge og spille til den store fest. Det er både for dig, der kan spille lidt på dit instrument, men også for dig, der er helt ny. Fastelavnssangen spiller vi lige før tøndeslagning kl. 14.00, så dygtige bliver vi nemlig.

For at være sikker på, at vores fastelavnsfest kan blive covid-19-sikker, skal I huske at booke billet til aktiviteterne på Tour de Thy. Det er helt gratis, men sikrer, at vi ikke er for mange på samme tid.

Fri adgang

Venue


Plantagehuset Plantagevej 18
7700 Thisted, Danmark

BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google