Mad før foredrag: Den forbaskede familie. Forfattersamtale med Kirsten Thorup og Caroline Albertine Minor

Inden forfattersamtalen med Kirsten Thorup og Caroline Albertine Minor kan du i Madværkstedet nyde et lækkert måltid mad.

Vælg billetter


 

Familien er ikke til at komme uden om. Vi er på godt og ondt bundet til den, og vi kan alle fortælle familiehistorier om brudte forbindelser og genfundne bånd, om kærlighed, foragt, omsorg og svigt.

Familien er fyldt med stærke følelser, kriser og konflikter – og altid til diskussion, under opbrud og forandring.

Derfor er den også godt stof for litteraturen.

Torsdag d. 11. februar kl. 19-21 på Biblioteket i Thy kan du møde to af dansk litteraturs mest bemærkelsesværdige stemmer på tværs af generationer i en samtale om den forbaskede familie. Den ene, Kirsten Thorup (f. 1942), er en af Danmarks største og mest markante forfattere, den anden, Caroline Albertine Minor (f. 1988), er en af sin generations fremmeste prosaister. Begge har de skrevet kloge, pågående og intense bøger, der undersøger familiens rolle i vores liv.

Kirsten Thorup, f. 1942, debuterede med digtsamlingen ’Indeni – udenfor’ (1967) og har siden udgivet både digte, skuespil, tv-dramatik og romaner. Hun har modtaget et væld af priser, herunder Nordisk Råds Litteraturpris for romanen ”Erindring om kærligheden” (2016). Hun er aktuel med romanen ’Indtil vanvid, indtil døden’ (2020). Hendes bøger er oversat til 16 sprog.

Caroline Albertine Minor, f. 1988, debuterede med romanen ’Pura vida’ (2013) og brød for alvor igennem med den prisbelønnede novellesamling ’Velsignelser’ (2017), som hun bl.a. modtog P.O. Enquists pris for. Novellesamlingen blev desuden nomineret til en række priser, herunder Nordisk Råds litteraturpris, og er solgt til udgivelse i flere lande. Hun er aktuel med romanen ”Hummerens skjold” (2020).

Hvor: Kultursalen, KulturRummet
Pris: 50 kr. - Pladsreservation nødvendig - bestilles her: https://kulturrummet.billetexpressen.dk/event/sheet/den-forbaskede-familie-forfattersamtale-med-kirsten-thorup-og-caroline-albertine-minor-F35D4D6477424B1BADDA8CBF6636C256#41941

AFTENSMAD I MADVÆRKSTEDET
Inden arrangementer er der mulighed for at købe og nyde et lækkert måltid i Madværkstedet:

17.45: Ankomst og køb af drikkevarer
18.00: Maden serveres
19.00: Forfattersamtale med Kirsten Thorup og Caroline Albertine Minor i Kultursalen.

Pris for mad: 98 kr. - Madbillet nødvendig
- Betales i Madværkstedet

Fri adgang

Venue


Madværkstedet Plantagevej 18
7700 Thisted, Danmark

BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google