morfarMORFARmorfar

Limfjordsteateret inviterer til en farlig musikalsk komedie med eventyr og livsklogskab i Kultursalen, Tingstrupvej 17. For de 8-13-årige og deres voksne – ikke mindst bedsteforældrene. KulturRummet sætter i forbindelse med forestillingen fokus på temaet "På tværs af generationer" i december, januar og februar. Du kan blandt andet nyde udstillingen "Mig og mine bedsteforældre" i forbindelse med forestillingen i KulturRummets kultursal. Der serveres lidt lækkert til store og små efter forestillingen.

Vælg billetter


Hvem var morfar, før han blev til morfar? Hvem var han, dengang han var ung? Og hvordan er det at være morfar, når man er ved at blive meget gammel?
Morfar - eller rettere tre meget forskellige morfædre - er forestillingens omdrejningspunkt. Der er ham, der fortæller røverhistorier og bygger hule i haven. Der er elskelige, helt almindelige morfar, der bare gør lidt underlige ting, fordi han er ved at blive gammel. Og så er der ham, familien helst ikke snakker om – og så alligevel …
Tre skuespillere veksler legende mellem nutiden som børnebørn – og fortiden, hvor vi møder deres vidt forskellige morfædre på forskellige stadier i tilværelsen. Og indimellem sætter de sig ved instrumenterne og giver et nummer fra de gode, gamle dage.
’morfarMORFARmorfar’ er en forestilling, som griber og engagerer både børn og voksne. Hvor der bliver klukket og grinet og vakt til eftertanke. Men hvor der også momentvis skabes plads til sørgmodighed - for som håndværker-morfar så rigtigt siger, kan man ikke gå igennem livet uden sorte stunder.
Instruktør Niels P. Munk er kendt og rost for sine mange stærke børne- og ungdomsforestillinger, og i rollerne som børnebørn/morfædre ses trioen Jens Andersen, Thomas Guldberg Madsen og Sune Skuldbøl Vraa, der også var med i den succesfulde børneforestilling ”Prinsesser” fra Grønnegade Teater.Skuespillere: Jens Andersen, Thomas Guldberg Madsen og Sune Skuldbøl Vraa
Instruktion: Nils P. Munk
Scenografi og kostumer: Leif Lundgaard, Rasmus Hvilshøj Pedersen og Lene Bek Nielsen

Anmelderne:
******
Børne-Kulturpiloterne

”Varm, indtagende og ualmindelig livsbekræftende forestilling om bedsteforældre og børnebørn. (…) På forunderlig vis er 'morfarMORFARmorfar' (…) en af de mest vitale og underholdende forestillinger, jeg længe har set.”
Henrik Lyding, Teateravisen

”Hjertevarm musikforestilling om den fiktive morfar, som vi egentlig alle sammen ønsker os”
Anne Middelboe Christensen, Information

’morfarMORFARmorfar’ optræder desuden på Anne Middelboe Christensens Top 7 over bedste børne- og ungdomsforestillinger i 2017.

Entré: Voksne: 70 kr. og børn: 40 kr.

Fri adgang

Venue


Musikskolen/ Kulturrummet Tingstrupvej 17
7700 Thisted, Danmark

BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google