Thy til ord 2020 - KLIMA

Vi lever i en tid, hvor ekstreme vejrfænomener, insektdød og mikroplastik i verdenshavene er blevet hverdagskost. Menneskets aftryk findes overalt fra atmosfæren til havets bund, og naturen og klimaet er blevet forsidestof. 2020 er blevet døbt ”naturens år”, og ”Thy til ord” tager derfor også naturens parti og inviterer til spændende samtaler, oplæsninger og foredrag om de udfordringer, vi står midt i.

Vælg billetter


 

På Besøgscenter Østerild, hvor de imponerende møller rager højt til vejrs og får nye vinde og bæredygtige tanker til at blæse i hovederne på os, skal vi d. 7. november blive klogere på Danmarks vindeventyr, diskutere litteraturens rolle i klimakrisens tidsalder med to anmelderroste forfattere, nemlig Dennis Gade Kofod og Charlotte Weitze, og endelig skal vi bevæge os syngende rundt i vejret i den danske sangskat med meteorolog Jesper Theilgaard.

7. november på Besøgscenter Østerild.

12:30:Velkomstog introduktion

13:00-14:00:“Hvad skal vi med litteraturen, når havene stiger?”
Forfattersamtale med Charlotte Weitze & Dennis Gade Kofod. Moderator: Martin Rohr Gregersen

14:00-15:20: Præsentation af Billed- og forfatterskolens naturværker – for store og små, høje og lave

14:00-15:20: Danmarks vindeventyr. Rundvisning og talk ved Peter Musgaard Saur, koordinator for Østerild Besøgscenter
15:30-17:00: Vejret og de danske sange. Fællessang og foredrag ved metrolog Jesper Theilgaard.

 

 

Den 6.-7. november afholder vi ordfestival for naturen og klimaet i Plantagehuset og på Besøgscenter Østerild - tæt på naturen og den grønne energi.Programmet løber i år over 2 dage, og du er inviteret til hele festivalen. Læs mere om arrangementet d. 6. november her: https://kulturrummet.billetexpressen.dk/event/sheet/thy-til-ord-2020-klima-12DC1FFEFD3D492583FE5D550CAFB0C7#41481

Fri adgang

Venue


Besøgscenter Østerild Gl. Aalborgvej 5
7700 Thisted, Danmark

BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google